2015. május 26., kedd | Fülöp és Evelin

Embertárs 2012Cimoldal

Az Embertárs című negyedéves ökumenikus lelkigondozói és mentálhigiénés folyóirat abban szeretne segítséget nyújtani olvasóinak, hogy bajban, szenvedésben vagy épp a bontakozó élet jeles fordulóin egyre felkészültebben állhassanak a rájuk bízott emberek mellett. Az Embertárs hivatása a segítés különféle területein dolgo­zók elméleti és gyakorlati tudásának megosztása, nyilvános fórum biztosítása a különböző feleke­zeti és civil lelkigondozói, illetve mentálhigiénés műhelyek párbeszéde számára, valamint emberek, ügyek, ötletek, cselekvési modellek közvetítése, megismertetése.

 

Szeretnénk, ha a problémákkal küzdő emberek segítése és a teljesebb, egészségesebb élet útjai­nak keresése közben a más-más területeken működő vagy a különböző felekezetekhez tartozó szakemberek elméleti tudását és gyakorlati tapasztalatait is mind többen ismerhetnék meg a lelkipásztorok, a nevelők, a mentálhigiénés és lelkigondozói kíséréssel foglalkozó emberek. A közös hivatás együttes művelésének szándékával és reményével jelenik meg 2003 óta folyóiratunk, melyet mind­azoknak ajánlunk, akik életükben akár csak egyszer is megtapasztalták az emberi segítés Isten adta gyógyító erejét.

 

 

Fizessen elő az Embertársra!

 

Az Embertárs folyóirat példányonkénti ára a könyvesboltokban
980 forint.
Az előfizetők példányonként olcsóbban,
890 forintos
áron jutnak hozzá az Embertárshoz. Ez az ár már a postaköltséget is tartalmazza.

Tehát az előfizetői díj a 2015-ös év négy lapszámára:
3560 forint.

 

Előfizetési szándékát (a név, cím és telefonos elérhetőség megjelölésével) a következő e-mail címre küldje: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Átutalás ersetén a kedvezményezett neve: Jezsuita Kiadó
Számlaszáma: 10700024-68730776-51100005

Ha átutalja az előfizetői díjat, a közlemény rovatban, kérjük, tüntesse fel, hogy „Embertárs-előfizetés”.
Az előfizetői díjon felüli támogatásokat is hálásan fogadunk.