Előfizetés felhívás

Előfizetés

  Kérjük, írja be a képen látható szöveget!

  captcha

  Kedves Olvasóink! Kedves Barátaink!

  Ezekben az időkben különösen szembesülnünk kell azzal, mennyire törékeny az ember és egész teremtett világunk. Minden embernek, így a keresztényeknek is kötelességük a saját és embertársaik egészségének védelme. Állami és egyházi vezetők is erre figyelmeztetnek. Legyünk tehát valóban figyelmesek egymás iránt, segítsük az arra rászoruló, veszélyeztetettebb korban, állapotban lévő embertársainkat.

  Az értünk meghozott és felelős kormányzati, valamint egyházi intézkedések tükrében, azokhoz kapcsolódóan kiadói döntést hoztunk. A kiadónkhoz beérkezett visszajelzések alapján olybá tűnik, hogy nagyon sok olvasónkhoz nem tud eljutni a hetilap. Ennek értelmében – a járványhelyzet idején – ingyenesen is elérhetővé tesszük az Adoremus liturgikus havi kiadványt és az Új Ember katolikus hetilapot online olvasóink számára.

  Amíg módunk és lehetőségünk van rá, továbbra is kiadjuk és terjesztjük nyomtatott formában az Új Embert és az Adoremust, azaz a rendelkezés nem szünteti meg az eddigi előfizetéseket, terjesztési módokat (terjesztes@ujember.hu; munkaidőben várjuk hívásaikat: 06-1/235-0484, 06-1/633-3132).

  Kérjük, lehetősége szerint, adományával is támogassa kiadónkat, munkánkat! Felajánlásaikat hálás köszönettel várjuk a Magyar Kurír 10700732-68366180-51100005 bankszámlaszámán (a közlemény rovatba kérjük tüntesse fel: Adomány).

  Köszönjük vásárlóink és előfizetőink hűségét, megértését!


  Budapest, 2020. március 29.

  Főtisztelendő Plébános atya! Főtisztelendő Plébániai Kormányzó atya!

  Tisztelt Terjesztésben segítő Hölgyem/Uram!

  Kedves Barátunk!

  Először is engedje meg, hogy kifejezzem köszönetünket azért, hogy az Új Ember katolikus hetilap és/vagy az Adoremus terjesztésében plébániája, temploma, közössége hosszú évek, akár évtizedek óta partnerünk. Tudjuk és érezzük, hogy a körülöttünk felgyorsult események, a járványügyi vészhelyzet mindannyiunkat próbára tesz. A magunk részéről igyekszünk mindent megtenni, hogy kiadványaink – a hetilap, a kulturális (tv- és rádióműsor) melléklet és a liturgikus kiadványunk – rendben elkészüljenek és eljussanak olvasóinkhoz.

  A püspöki kar rendelkezése a nyilvános szentmisék bemutatását 2020. március 22., nagyböjt 4. vasárnapjától a templomokban szünetelteti. A rendelkezés nyomán igyekeztünk felmérni, hogy hogyan járunk el jól – ha továbbra is kinyomtatjuk és eljuttatjuk az eddigi csatornákon a templomainkba a kiadványokat, vagy ha nem. Gyors telefonos körbekérdezés nyomán arra jutottunk, hogy felfüggesztjük a nagyböjt ötödik vasárnapján megjelenő szám terjesztését, így a lap csak az egyéni előfizetőinkhez jutott el.

  Szem előtt tartva, hogy a jelenben és a jövőben a templomok nyitva tartása nem esik korlátozás alá, azaz aki szeretne, el tud jutni a templomba, és miután a hét folyamán ugyancsak számos helyről jelezték, hogy továbbra is számítanak kiadványainkra, a virágvasárnapi lapszámot (április 5.) a megszokott módon kinyomtattuk és jelen levelem mellett eljuttatjuk olvasóinknak. A következő, húsvéti ünnepi duplaszámmal is így járunk el. Annak érdekében, hogy kiadványaink továbbra is eljussanak olvasóinkhoz, a terjesztést a megszokott módon folytatjuk. Egyúttal azt kérjük, jelezzék felénk, ha területükön részben vagy egészben ellehetetlenült az újság és/vagy az Adoremus terjesztése.

  Tisztelettel kérjük és várjuk visszajelzésüket a terjesztes@ujember.hu e-mail címre. Munkaidőben várjuk hívásaikat a 06-1/235-0484, 06-1/633-3132 számokon. Arra kérjük Önöket, hogy a megnövekedett ügyfélforgalomra tekintettel első sorban az e-mail-es kommunikációt részesítsék előnyben. Minden esetben kérjük a terjesztés pontos helyét (előfizetői név és cím), és lehetőség szerint a partnerkódot is tüntessék fel a még hatékonyabb ügykezelés érdekében.

  Bízunk benne, hogy ezekben a nehéz időkben is segítségükre lehetünk, és a veszélyhelyzet elmúltával együtt örülhetünk életünk megújulásának.

  Köszönöm megtisztelő figyelmüket,  szükség esetén magam is állok rendelkezésükre a +36 30 547-9978 telefonszámon.

  Sok erőt és áldást kívánok az előttünk álló nehéz időkhöz.

  Köszöntéssel:
  Kuzmányi István
  igazgató-főszerkeszető
  Magyar Kurír / Új Ember

   


  Fizessen elő az Új Emberre nyomtatott változatban!

  Az Új Ember a hit, a család, a kultúra, a közélet és az egyház iránt
  érdeklődő ember lapja.
  Előfizetési igényével keressen fel minket
  telefon a +36 1 235-0484
  illetve e-mailben a terjesztes@ujember.hu címen.