Webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió

 

A Magyar Katolikus Rádió honlapján keresztül látogatható a webbolt, ahol a rádió a 2004-es indulása óta eltelt időben gyártott hanganyagait teszi mindenki számára hozzáférhetővé. A virtuális polcra hangjátékok, kortárs és klasszikus, magyar és külföldi irodalmi művek feldolgozásai, felolvasásai, valamint mesék kerülnek.
A rádió több mint háromezer ilyen művet tart nyilván archívumában, most huszonhárom kerül nyilvánosságra. Ezek között szerepel például a Gárdonyi Géza Egri csillagok című regényéből készült rádiójáték harminckilenc részben feldolgozva, a Mikszáth Kálmán Beszterce ostroma című művéből készült hangjáték, de helyet kapott itt Móra Ferenc több meséje is.
A kínálatot folyamatosan bővítik, a tervek szerint az év végére mintegy félszáz produkció lesz elérhető. A hanganyagokat a web­áru­házakban már megszokott bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni, ezt követően válnak letölthetővé a művek.

Forrás és fotó: Magyar Katolikus Rádió

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .