Utazunk, érkezünk, találkozunk…

Célba érni csak az tud, aki elindul. Van-e bátorságod elindulni, vagy csak egy helyben toporogsz? Ha már elindultál, kit követsz? Hol tartasz utadon? Találkoztál-e már Vele, aki felülről látja utadat és ha kéred, útba igazít?
Vannak állomások az életünk során, ahol meg kell állnunk: feldolgozni az addig megélt élményeket, hogy azután még tudatosabban járjuk utunkat. Van, akinek Saul módjára földre kell zuhannia ahhoz, hogy más fényben lássa életét és megtalálja élete célját. Neked is van olyan lovad, amiről jobb leesni, mielőtt rossz irányba vinne? Vannak útelágazások az életünk útján, amikor határoznunk kell: merre tovább? Kész vagy dönteni? S ha netán rossz utat választottál, rossz navigátort követtél, vagy elfáradva, saját életutad szélén üldögélsz, van-e erőd újra felállni, elindulni, és ha kell, akkor újratervezni az útvonalad?

Isten nagyra tart Téged, hiszen saját magáról mintázott! Hiszed-e, hogy óriási terve van Veled? Érdekel-e, hogy mi az?
Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, ha kedved van megállni és visszatekinteni egy kicsit eddigi utadra, ha épp „megszűnt a GPS-vétel” és keresed az utadat, ha eljött az ideje egy esetleges „útvonal-újratervezésnek”, ha vágysz arra, hogy felismerd a Te utadat, ha még a startvonalon állsz vagy már elszántad magad egy nagy lépésre, de nem egyedül akarod megtenni az egész utat, akkor várunk Nagymaroson, életünk egy közös állomásán, vagy éppen útelágazásánál, ahol a legnagyobb dolgok történnek. Bevállalod?

Május 23-ig, azaz a találkozóig gondolkozhatsz a következő mondatok befejezésén:
A Jézus felé haladásban leginkább az segít, hogy… A Felé vezető úton leginkább az gátol, hogy… Ahhoz, hogy valóban Felé tartsak, abban kellene változtatnom, hogy… Akkor szoktam eltávolodni Tőle, amikor… Ő leginkább arra vágyik velem való kapcsolatában, hogy… Én leginkább arra vágyom a Vele való kapcsolatomban, hogy… Én akkor estem le legutoljára Saul módjára a lóról, amikor…

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .