Téma: az életvezetés

A 9 órakor kezdődő reggeli imát Szűcs Balázs budapest-széphalmi plébániai kormányzó és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi lelkésze vezeti.

Késő délelőttől ismét számos fakultáció közül választhatnak majd a résztvevők. A főelőadás után Papp Miklóst a nagymarosi művelődési házban kérdezhetik és hallgathatják tovább az érdeklődők.

A délután során ismét alkalom nyílik majd az önkéntes véradásra is a helyszínen. A tavaszi találkozón tartott véradáson példaadóan sok fiatal vett részt, erre nagy szükség van az ősz kezdetén is.


A délutáni szentségimádást a kismarosi ciszterci nővérek vezetik, a napot lezáró szentmisét pedig Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát mutatja be.

A szentmise után Sillye Jenő és barátai zenélnek a plébániaudvarban.

A szervezők szeretnék megismerni a részt vevő fiatalok igényeit, hogy ezek a találkozók – az örömteli ünnepi együttléten túl – egyénekként és közösségekként is segítsék őket Krisztus követésében és a tanúságtevő életben. Ennek érdekében az őszi találkozón egy kérdőív kitöltésére kérnek majd minden résztvevőt.

A gyermekek, kamaszok, diákok részére idén is megrendezik a Gyerekmarost, amelyre a résztvevőkön túl önkéntes segítőket is várnak a szervezők. További tudnivalók:

www.nagymaros.katolikus.hu
www.gyerekmaros.hu.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .