A szentségimádás iskolája Pozsonyban

A közösség január 12-én szervezett beszélgetést Fábry Kornéllal, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Általános Titkárságának vezetőjével. A 2020-ban Budapesten megren­de­zen­dő találkozóra készülve a pozsonyi magyar katolikusok is megszervezik a Szentségimádás iskoláját, amelyhez a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus YouTube-csatornáján található video­so­ro­za­tot – Fábry Kornél előadásait – használták fel.
A Szentségimádás iskolájának első részét február 2-án tartották. Aki nem tudott részt venni a vetítésen, az otthon is meg tudta nézni a videómegosztón is elérhető anyagot. A közösség erre alapozta a február 4-i szentmise elmélkedését is.
A tizenkét részes sorozathoz segédanyag is kapható, amit az érdeklődők a refektóriumban vásárolhatnak meg a kávézások alkalmával. A közösség javasolja, hogy a családok, az imacsoportok és minden jó szándékú ember kapcsolódjon be a szentségimádási iskolába. Az előadás-sorozat második részét március 2-án, 16.30 órakor mutatják be, szintén a Korona társalgóban. A csendes adoráció következő időpontja a pozsonyi ferences templomban március 1-jén, csütörtökön 17.10-től lesz az esti magyar mise kezdetéig.

Forrás: Pozsonyikatolikusok.sk

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .