Szaléziak pártfogolják a cukrászdát

Már a megnyitón is különféle finomságokkal fogadta a meghívottakat a tulajdonos. A tizenhat féle fagylalt közül a tállyai nedűből készült „borfagyi” volt a legérdekesebb.

Rüsics István a Gerbaud növendékeként tanulta a mesterséget, s fagylaltjai már több versenyen is bizonyítottak.

Az új cukrászda neve a szalézi rendre utal. Bosco Szent János, a közösség alapítója Torino Valdocco elnevezésű városrészében nyitotta meg első oratóriumát, ahol felkarolta, nevelte és tanította az utcagyerekeket, árvákat, hogy jó keresztények és becsületes állampolgárok legyenek.

s–á

A cukrászda ajándékaként a szaggatott vonallal keretezett Valdocco-kupont felmutató családok minden második gombóc fagylaltot ingyen kapják

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .