Röviden

 Görög katolikus családi nap

Június 4-én, Család-csoda címmel görög katolikus családi napot, és Kocsis Fülöp hajdúdorogi megyés püspök vezetésével parakliszt tartottak a szabolcsi földvárnál.

Dunakeszi új katolikus óvodája

Beer Miklós váci megyés püspök június 5-én megáldotta Dunakeszi új katolikus óvodáját június 5-én. A hatcsoportos Szent Erzsébet Óvoda szeptember 1-jétől fogadja a már felvett százhetven gyermeket.

Püspöki áldás a bernátkúti börtönkápolnánál

Az újonnan elkészült pálhalmai országos büntetésvégrehajtási intézet bernátkúti alegységének börtönkápolnáját június 9-én, csütörtökön 10 órakor Spányi Antal székesfehérvári püspök szenteli fel.  

Csíksomlyói pünkösd

Az idei csíksomlyói búcsú keretében Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök mutat be szabadtéri szentmisét június 11-én, szombaton 12.30-kor (magyar idő szerint 11.30) a Somlyó-hegy nyergében. A csíksomlyói szentmisével egy időben, vagyis 11.30-kor mond szentmisét Palánki Ferenc egri segédpüspök a pilisszántói Boldogasszony-kápolnában.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .