Pártaláló honlap

 

A parKatt.hu az osztrák–német kathTreff.org magyar testvérlapja. A honlap Ausztriában és Németországban is rendkívül népszerű. A megkötött egyházi házasságok számát tekintve sikeressége (15 százalék) messze felülmúlja más társkereső honlapokét (2-3 százalék).

„Olyan világban élünk, amely látszólag nagyon sok lehetőséget kínál a találkozásra, valójában azonban nagyon keveset – fogalmazott a most induló honlapról szólva Bíró László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke. – Szomorúan tapasztalom, hogy mi, felnőtt keresztények magukra hagytuk fiataljainkat a párválasztás, a családalapítás minden nehézségével. Az egyház örül minden olyan találkozásnak, amely a jövőt hordozza. Biztatom a fiatalokat, hogy merjenek álmodni. Álmodni nem ugyanazt jelenti, mint céltalanul álmodozni. Álmodni azt jelenti, hogy valaki hisz a saját jövőjében. Arra hívom a családra vágyókat, hogy bízzanak a jövőjükben, higgyék el, hogy szeretetre méltóak, és akkor lesz is erejük megvalósítani mindazt, amiben hisznek” – fogalmazott Bíró László püspök.

K. Zs.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .