Pályázat idősek számára

Az Életút pályázatra hatvan év felettiek írásait várják személyes múltjuk egy-egy eseményéről, életútjukról, vagy megörökíthetnek egy emlékezetes, átélt történelmi pillanatot. A pályázat úgy is benyújtható, ha azt a nagyszülő unokája segítségével valósítja meg. Ebben az esetben a nagyszülővel – a fenti témakörökben – készített interjú formájában is elfogadnak pályaművet, melyet a nagyszülő nyújthat be.
A géppel vagy kézzel írt alkotásokat postai úton a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet részére, az 1134 Budapest, Tüzér utca 33–35. címre küldhetik el, illetve elektronikusan az eletut@ncsszi.hu e-mail címre.

A pályázat terjedelme kézzel írt dokumentum esetén legfeljebb harminc A/4-es oldal; géppel írt dokumentum esetén legfeljebb húsz A/4-es oldal, 12-es betűmérettel, 1,5-es sorközzel.

A pályázat beadásának határideje: 2012. február 15.

A legjobb három mű díjazása: 1. helyezett: bruttó 400 000 Ft; 2. helyezett: bruttó 200 000 Ft; 3. helyezett: bruttó 100 000 Ft.
További tájékoztatás a http:// nyugdij.kormany.hu/- palyazatok honlapon található. A pályázat kódja: ÉLETÚT- 2011

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .