Örömteli találkozásra hív az Életjel Rádió

A jótékonysági zenés esten öt előadó, illetve együttes osztja majd meg dalokban megfogalmazott tanúságtételét a jelenlévőkkel. A mécsesfényes adventi programon számos népszerű magyar keresztény dal (például a Mondjunk éneket, a Zúgó szél) szerzője, Borka Zsolt mellett újra hallhatjuk az imperfectum együttes egyszerű, szívhez szóló dallamait, s megismerhetjük a fővárosi Adoramus énekkar egyéni hangvételű alkotásait is. Simon András garfikusművész elsősorban egyvonalas rajzaival vált ismertté, ez alkalommal viszont adventi elmélkedést és inspiratív tilinkójátékot hallhatunk tőle. Meglepetéssel is készülnek a szervezők: egy elbűvölő hangú középiskolás lány saját szerzeményeit fogja énekelni – ő lett idén az Életjel Hangja.


 

A rádió szerkesztőségének célja e rendezvénnyel, hogy a hit évében felfrissülési és találkozási lehetőséget biztosítson mindazok számára, akik szeretnének elmélyülni hitükben, egyúttal örömmel megosztanák a szívükben hordozott fényt felebarátaikkal. A zenés program végén – a közelgő ünnepre is gondolva – értékes ajándékként megvásárolhatók az előadók albumai, illetve Simon András grafikái és kiadványai.

A zenés estre nem kell belépőt váltani, a szervezők ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy aki szeretné, hogy több öröm legyen a médiában, s ezért szívesen hozzájárulna az Életjel Rádió szolgálatához, az erre a célra szánt adományával a helyszínen támogathatja az új kezdeményezést.

G. I.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .