Mindig velem

A népszerű Szeressek ott, ahol gyűlöl­nek és az Örömet hozzak, hol gond tanyázik kötetek folytatásaként ezekben a napokban kerül a boltokba a Beer Miklós váci megyéspüspökkel készített interjúsorozat legújabb, harmadik része, Mindig velem címmel.
„Nagyon sok visszajelzést, bátorítást kaptunk az első két könyv megjelenése után. Mindez megerősített abban, mennyire fontos az evangélium örök igazságait a ma emberét foglalkoztató kérdéseken keresztül kutatni” – mondta el Beer Miklós a Réti Józseffel folytatott idei beszélgetésről.
A harmadik részt is személyes történetek és példabeszédek teszik színessé, olvasmányossá, miközben az új könyv az aktuális közéleti kérdések mellett olyan témákat érint, mint a hiteles kereszténység, a házassági problémák, az elhagyatottság, keresztény hagyományaink, Isten szándéka vagy az utolsó ítélet.

A Mindig velem című kötet (ahogyan az első két rész is) megvásárolható az Új Ember boltjában, és megrendelhető az interneten is a bolt.ujember.hu címen.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .