Megáldották a püspök nevében bekopogtató missziósokat

Fotó: Molnár Tímea

 

Az áldáson részt vett Gaál Sándor szombathely-oladi plébános is, aki kezdetektől fogva támogatja a misszióban szolgálókat. Székely János megyéspüspök szentírási idézetekkel indította szolgálatukra az önkénteseket: „Ti vagytok a föld sója, ti vagytok a világ világossága. (…) Kérjétek az aratás urát, hogy küldjön munkásokat az aratáshoz.”
„Jó volt hallani Székely János bátorító szavait, tanácsait. Az egyik testvérünknek átadta a feszületet, és kérte, hogy egymásnak továbbadva azt fogalmazzuk meg a misszióval kapcsolatos kéréseinket, és helyezzük azokat a mennyei Atya szeretetébe. A Szentlélek megvilágosító kegyelmét kértük szolgálatunkra, és azt, hogy a meglátogatott családok nyitott szívvel fogadják az Egyházba hívó szavunkat.
A Jóisten áldását kértük családtagjainkra is, akik szolgálatunk ideje alatt átvállalják az otthoni feladatainkat” – mondta Molnár Lászlóné, a misszió egyik főszervezője. Ezt követően a résztvevők közösen imádkoztak, majd a megyéspüspök áldását adta a missziósokra és szolgálatukra.
„Köszönjük minden kedves testvérünk szolgálatunkért felajánlott imáit. Kérjük, hogy továbbra is imádkozzanak értünk, és mind­azokért, akikhez elvisszük Székely János püspök atya levelét és Krisztus Egyházba hívó szavát” – tette hozzá Molnár Lászlóné, aki a szombathely-oladi plébániaközösség tagja.

Forrás: Molnár Lászlóné

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .