„Küldjön egy hírt, egy fotót!”

Mindenkit biztattunk ilyenek küldésére. A fotókat és a hozzá tartozó rövid információt az egyhazihirek@t-online.hu e-mail címre várjuk. A már eddig is nagy számban érkező ilyen jellegű levelek miatt nem ígérjük, hogy minden plébániai hír bekerül lapunkba, de a legérdekesebb események, a legszebb fotók közt válogatva szeretnénk hétről hétre közülük néhányat megjelentetni. A minden vasárnap éjfélig megérkező levelek közt tudunk úgy válogatni, hogy az a következő lapszámunkban esetleg megjelenhet.

A felhívásunk után érkezett írásokból-képekből mutatunk be néhányat, ezzel is igazolva, hogy az egyház él, sokan csendben, nagy hírverés nélkül dolgoznak érte. Öröm számunkra, hogy láthatjuk, olvasóinknak megmutathatjuk: nem csupán a botrányok, tragédiák világát éljük – ahogy azt több médium is sugallja. Sok szép, jó és fontos esemény is történik az országban, melyeket legtöbbször nem kísér a média figyelme.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..