Június elsején ismét megmozdul az ország

Először érkezik hazánkba az ötszörös Grammy-díjas Israel Houghton & New Breed. A zenekar egyedülálló módon ötvözi a soul, a gospel, az RnB és a funky stílusjegyeit, és zenéjét magával ragadó dinamizmus, professzionalizmus jellemzi. Az est másik külföldi fellépője a szintén texasi Gateway Worship lesz, a világ egyik élvonalbeli modern dicsőítő zenekara.


A nyár első estéjén azonban nemcsak a külföldi fellépők dalaitól lesz hangos az aréna, hanem a magyar előadók dicsőítő szerzeményeitől is. A 2013-as rendezvényen színpadra lép Gável András és Gellért, Pintér Béla, Prazsák László, Csiszér László, Dobner Illés, valamint Lakatos Péter – a The Voice tehetségkutatóban feltűnt fiatal énekes –, Henderson Dávid, Johnny K. Palmer és a már-már világhírű Bolyki Brothers is. Az esemény színvonalát emeli az újra megalakuló ezerfős ökumenikus kórus is, amelynek szereplése igazi különlegességnek számít.

Igei üzenettel Ulrich Parzany német evangélikus lelkész szolgál, a Pro Christ műholdas evangelizációsorozat elindítója és előadója.
Idén is vidám programmal várják a szervezők a kisgyermekeket, és lesz Misszió Expó, illetve huszonnégy órás dicsőítés is.
A rendezvény június 1-jén, szombaton 17 órától kezdődik az ezerfős kórus fellépésével. Kapunyitás: 15 órakor. További információ és a részletes program megtalálható a szervező Facebook-oldalán, illetve honlapján: www.ezazanap.hu.

Szeretettel várják az érdeklődőket!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .