István, a szent király

Témaajánlások: Szent István király egy napja; István király családja körében; Miért lett szent István király? Mit szólna hozzánk Szent István király, ha most köztünk élhetne? Természetesen más témával is lehet pályázni.

Nevezési kategóriák: I.: 6–10 éves; II.: 11–14 éves; III.: 15–18 éves; IV.: felnőtt korcsoport, 19–99 éves korig.


Pályázni lehet egyéni vagy közösségi (iskolai, szakköri, alkalmi csoportok által készített) munkákkal. Határidő: 2013. május 17. (péntek), 18 óra. A pályázatot személyesen vagy postai úton kérjük eljuttatni a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum címére (8000 Székesfehérvár, Városház tér 4.). A pályázat témájának címét a beadott pályázati munkán fel kell tüntetni a névvel, életkorral, lakcímmel, tanulók esetén az iskola nevével, címével együtt.

Műfaji kategóriák: rövidfilm, animációs film, zenés videoklip – különböző technikákkal készült felvételek, hossz: legalább 1 perc, legfeljebb 5 perc. Képregény – legalább 3, legfeljebb 6 darab A4-es vagy 4 darab A3-as lap, laponként legfeljebb 4-6 képpel. Technikai megkötés nincs. Számítógépes rajz esetén a nyomtatott formátumot is kérjük!

További információ: www.szfvar.katolikus.hu;
muzeum@szfvar.katolikus.hu

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .