Hírek

A rendezvényen szó lesz a kisközösségi honlapok készítéséről, a plébániai lapok szerkesztéséről, templomi események szakszerű fényképezéséről, a sajtónyelv sajátosságairól. A résztvevők találkoznak Veres András püspökkel és Brenner Józseffel, a vértanúhalált halt áldozópap fivérével. Részvételi díj 9000 Ft/fő. Ez az összeg magában foglalja a szállás és a teljes ellátás, valamint a képzés díját. A résztvevők száma korlátozott. Jelentkezni a sajtoapostol@gmail.com címen lehet. (Sajtóiroda)

A Váci Egyházmegye találkozója

Június 26-án és 27-én kerül sor ötödik alkalommal a váci egyházmegye találkozójára, ezúttal Ludányhalásziban. A programban közös imádság, szentmise, előadások, sportversenyek, vetélkedők, beszélgetések szerepelnek. (váci egyházmegye)

Szent Ferenc Leányai a Kájoni-Házban

A ferences jubileumi év alkalmából az esztendő folyamán a pasaréti Kájoni-házban (II. Szilfa u. 4.) egyenként bemutatkoznak a ferences lelkiséghez tartozó hazai szerzetesrendek. A sorozat hatodik részeként június 15-én 19 órakor Velebná M. Lucetta elöljáró és rendtársai az Assisi Szent Ferenc Leányai kongregációt mutatják be. (OFM-portál)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .