Az Olvasó írja

Az óvodai csoport a Szent Mihály plébánia és annak vezetője, Kovács Sándor kanonok, főesperes segítsége, áldozatvállaló támogatása nélkül nem jöhetett volna létre.

Mi, a katolikus óvodába járó gyermekek szülei, tudjuk, milyen fontos a hitbeli növekedés és a szeretetteljes környezet, különösképpen az élet első szakaszában. Ebben a törekvésünkben találtunk megbízható és önzetlen partnerre a főesperes úr személyében. Meggyőződésünk, hogy örömét leli gyermekeink örömében, akik majdan felnőve, reményeink szerint az egyházat tartják majd második otthonuknak. Hálatelt szívvel és imádságos lélekkel kívánjuk, hogy Isten gazdag és bőséges áldása kísérje főesperes úr további életét és munkáját.

A katolikus óvoda szülői közössége

Ötven év Isten szolgálatában

Hálásan és szeretettel köszöntjük Rakusz Ferenc kántorunkat, a mi kedves Feri bácsinkat, aki július 1-jén ünnepli ötvenéves kántori jubileumát. Ebből harminchat esztendőt a budapesti Rózsák terén, a Szent Erzsébet-plébániatemplom szolgálatában töltött, ahol ma is, hetvennyolc éves korát meghazudtoló frissességgel, lelkes szeretettel szolgálja az egyházközséget.
Határtalan gondossággal vezeti plébániánk felnőtt énekkarát, melynek eredményeképpen a kórus magas színvonalú közreműködése teszi még emelkedettebbé az ünnepélyes alkalmak liturgiáját.
Vasárnaponként, a 11 órai szentmise előtt kedvesen buzdítja az együtt éneklésre a híveket, gyakoroltatva a szentmise énekeit.
Széles körű tudásával, hitbéli ismereteinek sokszínűségével gyakorta találkozunk a közösségi újságban, a Szent Erzsébet Híradóban megjelenő írásaiban.
Orgonajátékának szépségével és Istent dicsőítő énekével szolgálja az Urat, akitől adottságait kapta.

Szűcs Gizella  

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .