Hírek

Felújított orgona

A Budapest VIII., Rezső téri Magyarok Nagyasszonya- templomban az orgona felújítása alkalmából szeptember 13-án, szombaton, a 18 órai hálaadó szentmisén Mozart D-dúr miséje és Ave Verum című kórusműve hangzik fel a rákoshegyi Lisieux-i Szent Teréz-templom kórusának előadásában. Vezényel: Tóth Mária. Szólót énekelnek: Lökösházi Mária, Tóth Mária, Gönczöl Csaba és Gaál Csaba. Orgonán kísér Kiss Zsuzsanna orgonaművész. 19 órától Horváth Márton Levente orgonaművész koncertje hallható. Elhangzik többek között: Bach: Magnificat – Quia Respexit; Mozart: Laudate Dominum. Előadja: Lökösházi Mária – szoprán. A belépés díjtalan. (V. M.)

Tematikus nap a családról

A Mária Rádió időszerű család pasztorációs kérdésekről tart tematikus adásnapot szeptember 14-én, a Ferenc pápa által összehívott családszinódus témaköreit követve. Olyan témák kerülnek napirendre, mint a házasság és a család védelme, a gyermekvállalás elősegítése és a családot érő kihívások kezelése. A részletes program a www.mariaradio.hu/ csaladszinodusnap oldalon olvasható. (mariaradio.hu)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .