Hírek

Pákozdi István római katolikus egyetemi lelkész, Körmendy Petra evangélikus egyetemi lelkész és Veszelka Tamás református egyetemi lelkész vezetik az istentiszteletet. Igét hirdet Nagy Krisztián, az egri bazilika káplánja. Az istentisztelet után könnyűzenei koncertre, közös teázásra várnak mindenkit a szomszédos Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának székházába. Fellép az Adoramus együttes (budafoki katolikus fiatalok), a Radio Dei (evangélikus) és a református egyetemi gyülekezet dicsőítő zenekara. (a Magyar Szentek templomának címe: Budapest XI. kerület, Magyar Tudósok körútja 1.)

Idén újra Egerszalók – központban a hivatás

Napokban indul a találkozó kampánya  

Új logóval, naptárkampánnyal, saját honlappal, programszerkezeti és szervezeti fejlesztésekkel készülnek Egerszalók szervezői az idei találkozóra, amelyet július 15. és 19. között tartanak. A huszonhatodik alkalommal megrendezett találkozó és lelkigyakorlat vezető témája a hivatás lesz. A szervezőcsapat már 2008 novemberében elkezdte az előkészületi lépéseket, a napokban pedig hirdetési kampány indult. A szervezők tizenhétezer kártyanaptárt juttattak el az ország katolikus középiskoláiban tanuló tizenhat évnél idősebb diákok számára. A kártyanaptár és a márciusban megjelenő nagy plakát már a találkozónak az idei évre megújult grafikai arculatát és színvilágát tükrözi. Szintén újdonság, hogy a találkozónak immár saját honlapja van. Itt jelennek majd meg a rendezvény hírei, a program, és idén először a jelentkezés is internetes alapú lesz. A találkozó honlapjának címe: www.szalokitalalkozok.hu

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .