Fotópályázat családoknak

Új fotópályázat I.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és látva a remek fotókat, az Új Ember szerkesztői közössége úgy döntött, hogy újabb fotópályázatokat hirdet.

Új fotópályázat I. címmel plébániai közösségi csoportok őszi-téli eseményeiről várunk ötletes, vidám, jó minőségű fotókat, amelyeken több generáció is szerepel. A képek mérete legfeljebb 2 Mbyte és legalább 3 megapixel (2000 x 1500 képpont) legyen. Egy csoport legfeljebb öt fotóval pályázhat, melyeket legkésőbb 2014. december 9-ig várunk az ujember@ ujember.hu e-mail címre „Új fotópályázat I.” jeligével. A nyertes plébániai közösségi csoport (legfeljebb 23 fő) egy hosszú hétvégén vehet részt falusi turizmus keretében Istenmezején (Heves megye). További három nyertes plébániai közösségi csoport számára könyvcsomagot ajándékozunk.

A pályázat eredményéről advent 4. vasárnapján megjelenő lapszámunkban tájékoztatjuk olvasóinkat.

Új fotópályázat II.– Kirándul a család

Az Új fotópályázat II. elindításával ismét a családokat szeretnénk megszólítani. A „Kirándul a család” elnevezés utal arra, hogy milyen témáról várjuk az ötletes, vidám, jó minőségű fotókat. Reményeink szerint az őszi-téli hónapokban alkalom nyílik arra, hogy olvasóink családi kirándulás keretében felfedezzék vagy újrajárják a hazai tájakat. Ezúttal semmiképpen ne hagyják otthon a fényképezőgépet!

Az Új fotópályázat II. nyertese három család, amelyek egy-egy hosszú hétvégét tölthetnek (időpont-egyeztetés alapján) a máriapócsi zarándokházban. További öt nyertes családnak könyvcsomagot ajándékozunk.

A képek mérete legfeljebb 2 Mbyte és legalább 3 megapixel (2000 x 1500 képpont) legyen. Egy csoport legfeljebb öt fotóval pályázhat, melyeket legkésőbb 2014. december 9-ig várunk az ujember@ujember.hu e-mail címre „Új fotópályázat II.” jeligével.

A II. számú pályázat eredményéről szintén advent 4. vasárnapján megjelenő lapszámunkban tájékoztatjuk olvasóinkat.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .