Fotópályázat családoknak

Lapunk háromtagú bírálóbizottsága – Nezvál Júlia, Szikora Réka, Mészáros Ákos – hosszas tanakodás után úgy ítélte meg, hogy a legjobbakat H. Kolláth Mária küldte be. Így ő és családja nyerte a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben tölthető hosszú hétvégét. Nyereményükhöz gratulálunk! (A most közreadott képeket H. Kolláth Mária és családja fotópályázatából válogattuk – a szerk.)


További tizenegy családot – az Árvai-Takács Ildikó, a Bognár Barnabás, a Csonka Béla, a Csőke István, az Edves-Halász Orsolya, a Farkas Róbertné, a Göndics Jánosné, a Havasiné Szováti Ágnes, a Pfitzner Tibor és Ági, a Szalay Miklós, a Tóth Norbert valamint Zsíros Zsófia által beküldött képeket – értékes könyvcsomaggal díjazunk. Gratulálunk a nyereményekhez!

A pályázati kiírásunkban foglaltaknak megfelelően a nyertes fotók közül a legsikerültebbeket következő két lapszámunkban közöljük.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és látva a remek fotókat, az Új Ember szerkesztői közössége úgy döntött, hogy újabb fotópályázatot hirdet, amelynek részleteiről következő számunkban tájékoztatjuk olvasóinkat.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .