Délutáni találkozás

Vendégük Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott lesz. A politikus hitelességéről, a vasárnapi nyitva tartásról, a média helyzetéről fognak vele beszélgetni – a család szemszögéből. És a szolgáltató államról, amelyben kedvesen figyelmeztetik az állampolgárt, ha lejár a személyi igazolványa, vagy meg kell újítani az autója okmányait.

Tarnai Richárd szerint olyan ügyfélszolgálatok, amelyek munkatársai kedvesen figyelmeztetik az állampolgárt, már vannak. Ő ugyanis időnként „álruhát öltve” ellátogat egy-egy általa felügyelt ügyfélszolgálati irodába, hogy személyesen, a másik oldalról is tájékozódjon.


Két lány és három fiú édesapja. Aki hallotta beszélni, tudja, hogy jó előadó. A tréfás magyarázat szerint azért, mert otthon az öt gyermek mellett néha meg kell küzdeni azért, hogy szóhoz jusson az ember.

Jöjjenek el, hallgassák meg, kérdezzenek tőle Önök is február 16-án, hétfőn, délután ötkor. Várja Önöket a két műsorvezető, Pécsi Krisztina és Sályi András.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..