A Szent Pál-év lezárása

Több helyütt a jubileumi esztendő végére is maradtak izgalmas rendezvények. Szent Pál – ember, küldetés és üzenet korunk számára – ez a mottója például annak az országos, telefonos konferenciabeszélgetésnek, amelyet június 30-án, a Szent Pál-év lezárása alkalmából tartanak Ausztráliában.
Az új technológiáknak köszönhetően minden ausztrál hívő egyidejűleg hallgathatja a beszélgetést a plébániákon, a különböző települések közösségi házaiban.

Első alkalommal kerül sor ilyen eseményre, amely nemcsak témáját, hanem jellegét, formáját tekintve is nagy jelentőségű. Nemcsak Pál apostol alakját, kétezer év múltán ugyanúgy időszerű tanítását és példáját hozza közelebb a hallgatók széles köréhez, hanem terjeszteni szeretné azt a gondolatot, hogy ha jól használjuk a modern kommunikációs eszközöket, azok óriási erőforrást és hatékony evangelizáló eszközt jelenthetnek az egyház számára. Az akció az ausztráliai püspöki konferencia szervezésében és anyagi támogatásával valósul meg. A konferenciabeszélgetésen biblikus szakértők és a médiaszakemberek mellett egyszerű hívek is felszólalnak.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .