Szaléziak pártfogolják a cukrászdát

Már a megnyitón is különféle finomságokkal fogadta a meghívottakat a tulajdonos. A tizenhat féle fagylalt közül a tállyai nedűből készült „borfagyi” volt a legérdekesebb.

Rüsics István a Gerbaud növendékeként tanulta a mesterséget, s fagylaltjai már több versenyen is bizonyítottak.

Az új cukrászda neve a szalézi rendre utal. Bosco Szent János, a közösség alapítója Torino Valdocco elnevezésű városrészében nyitotta meg első oratóriumát, ahol felkarolta, nevelte és tanította az utcagyerekeket, árvákat, hogy jó keresztények és becsületes állampolgárok legyenek.

s–á

A cukrászda ajándékaként a szaggatott vonallal keretezett Valdocco-kupont felmutató családok minden második gombóc fagylaltot ingyen kapják

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Magyar Kurír - Új Ember
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.