Világszerte szentségimádásra hívnak június 2-án!

Jézus az Eucharisztia alapításakor felemeli a kenyeret, és azt mondja: VEGYÉTEK, EZ AZ ÉN TESTEM! Meghív bennünket, hogy vele és általa egymással is közösségben legyünk.
2017-ben, Krisztus király ünnepén 18
országban, 840 helyszínen több mint har­minc­­­ezren imádkoztunk együtt.
A 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve most világszerte 2020 helyszínen szeretnénk imádni Jézust. Ehhez az kell, hogy plébániátokkal, közösségetekkel Ti is velünk tartsatok. Legyetek részesei az eddigi legnagyobb szentségimádásnak!

1. Keress!
Keress olyan helyet a Corpus Domini honlap térképén, ahol már van szentségimádás!

2. Szervezz!
Ha nincs a környékeden szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezz szentségimádást
a helyi plébánossal, templomigazgatóval, szerzetesi elöljáróval egyeztetve.

3. Légy kreatív!
Imádkozhattok a kihelyezett Oltáriszentség előtt csendben, elmélkedve, hagyományos módon, énekelve, dicsőítve, gyerekekkel, fiatalokkal, családokkal, idősekkel.
Be­vonhatsz zenészeket, imacsoportokat,
rózsafüzér társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát a mindenség Urával.

4. Regisztrálj!
Fontos, hogy minden helyszínt regisztráljatok. Így látjuk, hogy elértük-e már a 2020 helyszínt. Veletek együtt az egész világon teljes lesz a lefedettség.

5. Maradjunk kapcsolatban!
Lehetőséged van feliratkozni a NEK 2020 hírlevélre, amelynek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz arról, hogyan halad a 2020-as budapesti eucharisztikus kongresszus előkészítése, és első kézből értesülhetsz a programokról, bekapcsolódási lehetőségekről.
Terjesszük ismerőseink között a szentségimádás hírét! A jelenlegi honlap május
11-étől hét másik nyelven is elérhető lesz!

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .