Világhírű Marbushka

A két évvel ezelőtt alapított Marbushka Játékmanufaktúra tizenöt játékkal indult útjára, ma már ennek a kétszerese kapható világszerte. Litvániától Ausztráliáig megvásárolhatók a különféle táblajátékok, kirakók, memóriajátékok, fajátékok, színezőfüzetek. A tervezők számára a vizualitás mellett elsődleges szempont, hogy a játékok természetes anyagokból készüljenek. A fa mellett főként papírt és féldrágaköveket használnak. Bohony Beatrix egy interjúban elmondta: „Nagyon fontos szerepe van a közös együttléteknek egy család életében. Ilyenkor a játék lehet a »közös nyelv«.”

 

Legújabb társasjátékuk a cirkusz világába repít. A Telihold cirkusz képi világát Ray Bradbury könyve, A gonosz lélek közeleg ihlette. Az irigy varázsló egyedül magának akarja a dicsőséget, és mágiával igyekszik megakadályozni a többiek porondra lépését. Izgalmas kaland vár a játékos kedvű gyerekekre és szüleikre. Aki hallja, adja át! A Marbushka híre ugyanis szájról szájra terjed, a családok egymásnak mesélik tapasztalataikat, élményeiket. Nem véletlen, hogy internetes oldaluk (www.- marbushka.com) vendégkönyvében már lengyel, portugál, amerikai, dán és ausztrál vásárló hozzászólása is olvasható. Elbűvölő, csodálatos, pompás, fantasztikus – írják a lelkes rajongók. Ismerjük meg a játékokat mi is!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .