Várja a jelentkezőket a győri Szent László Katolikus Szakkollégium

A jelentkezéseket kizárólag elektronikus úton, a kollégium honlapján, előzetes regisztrációt követően tudják fogadni az intézmény munkatársai. A jelentkezési határidő január 23., déli 12 óra. Az ezután érkező jelentkezéseket az esetlegesen felszabaduló helyek szerint, pótfelvételi eljárás keretében bírálják el február 15. után.
A felvételi eljárás kétlépcsős. A regisztrációs űrlap kitöltését követően az e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval belépve egy jelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt az adatlapot a szakkollégium szabályzatának elfogadása után lehet beküldeni. A jelentkezők felvételi beszélgetésen vesznek részt, amelyre január 25-én 9 és 12 óra között kerül sor. A személyre szóló időpontot a regisztráció során megadott e-mail-címre küldik. A felvételt nyert hallgatók február 1-jétől költözhetnek be a kollégiumba.
A győri Damjanich utca 58. szám alatt található Szent László Katolikus Szakkollégium kétágyas szobákkal, kápolnával, könyvtárral, konditeremmel, tágas udvarral, közösségi terekkel és mosókonyhával várja a hallgatókat – tájékoztatta lapunkat Tóth Tibor igazgató. A kollégium minden emeletén van hűtőszekrényekkel és zárható tárolókkal felszerelt konyha. Az épületben ingyenes internet-hozzáférés áll a hallgatók rendelkezésére. További tájékoztatást a 06/96-516-380-as telefonszámon és az sztlkk@sztlkk.hu e-mail-címen lehet kérni.

Forrás: Szent László Katolikus Szakkollégium, Győr

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .