Társkeresés sikergaranciával

Krúdy Zsófia, a párKatt koordinátora elmondta, továbbra is terveznek ismerkedési lehetőségeket, programokat – nem csak a fővárosban. „Igyekszünk az ország különböző részeire szervezni kirándulásokat és többnapos túrákat. Legnagyobb örömünkre kezd kialakulni a kapcsolat vidéki szervezetekkel, éppen most kerestek meg bennünket Erdélyből, Csíkszeredából is, hogy jó lenne összefogni, közösen gondolkozni az együttműködés lehetőségeiről. Mivel még nagyon fiatalok vagyunk, a kiaknázatlan lehetőségek egész tárháza áll előttünk, de teljesen megértjük azokat a Budapesten kívül élőket, akik most azonnal szeretnének találkozási lehetőséget a közvetlen környezetükben. Arra biztatunk mindenkit, hogy merjen kezdeményezni, és mi segítünk meghirdetni már létező vagy újonnan szerveződő eseményeket.”

A honlapon olvashatók a „sikertörténetek”, hálás párok köszönőlevelei, híradások eljegyzésekről, illetve az első szentségi házasság megköttetéséről is. Szent Bálint napjától, február 14-től a magyar társkeresők Ausztrián, valamint Németországon túl Lettországban és Kenyában is kereshetik jövendőbelijüket, március 19-től pedig Horvátországban is, hiszen sorban indulnak a testvérhonlapok a már kilenc éve működő kathTreff.org mintájára.


Arról, hogy milyen célokkal kezdték a második évet, Krúdy Zsófia elmondta, hogy az eddig jól bevált programjaikat – lelkinap, MÉCS-napok társkeresőknek, játékos ismerkedések, túrák – szeretnék rendszeressé és kiszámíthatóvá tenni. „Látjuk, milyen nehéz kimozdítani az embereket a megszokott komfortzónájukból. Szándékai szerint mindenki nagyon szeretne ismerkedési eseményeken részt venni, de amikor valóban ott a lehetőség, sokaknak inába száll a bátorsága, ami persze teljesen érthető. Pedig a résztvevők egyhangúan pozitív visszajelzései azt bizonyítják, hogy senki nem bánja meg, ha elszánja magát és eljön valamelyik programunkra.

Nagyon örülnénk, ha sikerülne kialakítani egy megfelelő keretet, amelyben rendszeresen tudunk imádkozni egymásért, hiszen ezt gondoljuk a legfontosabb eszköznek. Közös karitatív tevékenységeket is szeretnénk szervezni, ebben is óriási lehetőségeket látunk. A közösségépítés egyébként is nagyon fontos célunk, mivel eddig mindenki arról számolt be, hogy milyen jó volt találkozni és együtt lenni olyan emberekkel, akik hasonló cipőben járnak, s megtapasztalni, hogy itt senki nincs egyedül.”

A párKatt.hu-n regisztráltak száma már meghaladja a négyezer-ötszázat, és minden negyedik regisztráló aktív taggá is vált. Tíz százalék fölötti azoknak az aránya, akik az online társkereső segítségével találták meg a párjukat. A regisztráltak csaknem fele férfi – ami nagy szó, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy nekik több bátorítás és bátorság kell egy társkereső oldalon való megjelenéshez.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .