Tábori püspökség

 

A műsor célja, hogy létrejöjjön a találkozás a katonák és azok között, akikért hivatásukat teljesítik. A katona is ember, ő is családban él, ő is imádkozik. Ezekből az adásokból az is kiderülhet, hogy a katonaságtól sem áll olyan távol az életszentség, s megtudhatjuk, mennyi emelkedett gondolat van abban, amit úgy nevezünk: honvédség. A műsor címe: Inter arma caritas – vagyis fegyverek között a szeretet. „Amikor a Mária Rádióban megjelenik az adásunk, a hallgatók figyelmébe, imádságába, szeretetébe ajánljuk magunkat, arra kérve őket, hogy figyeljenek oda azokra az emberekre, akik az ő érdekeiket védik, értünk dolgoznak. Reméljük, megtapasztalható lesz az is, mennyire ember az ember, és keresztény a keresztény a mundérban is, mennyi igyekezet és jó szándék van a honvédelem iránt elkötelezett emberek világában” – emelte ki Bíró László tábori püspök.

Az Inter arma caritas című műsor szerdánként este 18 óra 40 perctől, valamint ismétlésben szombaton 17 órától és kedden hajnalban 4 óra 10 perctől hallható. (www.ktp.hu)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .