Szeressétek Egymást

A mellékelt, legfrissebb számban olvashatunk a bizalom és a hit erejéről, Isten irántunk való vágyáról, tudományos tényekről és érvekről, amelyek Isten létezését és végtelen szeretetét bizonyítják, valamint a római főrabbi megtéréséről. Személyes vallomásokon keresztül ismerhetjük meg Isten gondoskodó jelenlétét a családokban, olvashatjuk fiatalok beszámolóit a Jézussal való találkozásukról, és arról, hogy miként találták meg a boldogságukat a tisztaságban.

 

Kerényi Lajos atya a Szeressétek Egymást magazinból kiindulva hozta létre 2009-ben a Tiszta Szívek Mozgalmát, amely a tisztaság értékét segít felfedezni és megélni a fiataloknak. A Hűséges Szívek Mozgalma, melyről a magazinban olvashatunk, a házastársi hűség megélésében nyújt támogatást.


 

Hálásak vagyunk mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy a Szeressétek Egymást katolikus magazin eljusson az Új Ember olvasóihoz is. Sokak munkájának, imájának és támogatásának köszönhető e hiánypótló kiadvány hazai kiadása. Magyar nyelven eddig több mint kétszázezer példány jelenhetett meg, döntően nemzetközi támogatásnak köszönhetően. Nyolc év elteltével azzal is szeretnénk kifejezni hálánkat és megbecsülésünket a lengyel szerkesztőség felé, hogy igyekszünk önfenntartóvá válni, majd idővel hozzájárulni a szegényebb területek missziójához.

 

Olvasóinkat is hívjuk erre az evangelizációs szolgálatra, amelyben azáltal vehetünk részt, hogy másokhoz is eljuttatjuk a magazint, valamint anyagi támogatást nyújtunk ahhoz, hogy a terjesztés olyan országokban is elkezdődhessen, ahová más keresztény folyóirat nem jut el. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik engedik, hogy Isten megszólítsa őket örömhírével, és rajtuk keresztül másokat is elérjen.

 

Köszönünk minden imát és támogatást, amellyel hozzájárulnak ehhez!

 

Áldott adventet kívánunk minden kedves olvasónak!

 

A Szeressétek Egymást szerkesztősége

*

A magazin megrendelhető a Szeressétek Egymást elérhetőségein: www.szeressetekegymast.org; szerkesztoseg@szeressetekegymast.org

Telefon: 06/30-986-3167

Ajándékozzon Szeressétek Egymást előfizetést karácsonyra!

Kedvezményesen (az évi négy számot csupán 1000 Ft-ért) rendelheti meg ismerőseinek, ha a 2014-ben megjelenő számokra Ön is előfizet (2000 Ft-os áron), és megküldi címét a Szeressétek Egymást magazin szerkesztőségének.

A kedvezmény a december 18-áig beérkező megrendelésekre érvényes.

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .