„Senki sem sziget”

A tervezett előadók névsorát olvasva a témában illetékes, neves egyházi és civil személyeket egyaránt találunk. Kerényi Lajos piarista atya, Ternyák Csaba érsek és Beer Miklós váci megyéspüspök mellett Bíró László tábori püspök, az MKPK családreferense is a meghívott vendégek között van. Állami részről Kormosné Debreceni Zsuzsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Családpolitikai Főosztályának Népesedési és Családügyi Osztály vezetője lesz jelen a rendezvényen. A fiatalok által legjobban várt előadó azonban minden bizonnyal a rendkívül népszerű Pál Ferenc atya lesz.
   
Az előadások mellett műhely-foglalkozásokat tartanak például a verbiták és a jezsuiták, illetve a Fokoláre Mozgalom is, valamint egy pszichológus és egy szülész-nőgyógyász orvos. A programot filmes műhely, kézműves foglalkozások, valamint koncertek is színesítik. Ez utóbbin fellép többek közt az evangélikus Miska együttes vagy a katolikus Imperfectum.
 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .