Segítünk a bajban

A Bosnyák–Magyar Társasággal együttműködve segélyszervezetünk pontos listát kap a károsultak szükségleteiről. Ezek alapján a napokban indul a következő segélyszállítmány Bosznia-Hercegovinába. A kérések alapján leginkább a következőkre van szükség: konzervekre és egyéb, azonnal fogyasztható tartós élelmiszerekre, tisztító- és fertőtlenítőszerekre, gumikesztyűkre, papírtörlőkre.

A Katolikus Karitász és a Bosnyák–Magyar Társaság várja az ilyen típusú adományokat a KaritászPONT adományboltokban, a következő helyszíneken:

• 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 20., hétfőtől péntekig 10–18 óra között, szombaton 8–14 óra között;

• a törökbálinti Auchan áruház üzletsorán, csütörtökön és pénteken 14–18 óra között; illetve szombat–vasárnap 10 és 18 óra között.

A karitász munkájához emellett több módon is csatlakozhatnak!


Folyamatosan él 1356-os adományvonalunk, amelynek tárcsázásával egész júniusban hívásonként 500 forinttal támogathatják az árvízkárosultakat.

Bankszámlánkon „délvidéki árvíz” megjegyzéssel fogadjuk az adományokat, amelyeket vagy közvetlenül juttatunk el a helyi karitászoknak, vagy felhasználásukkal újabb segélyszállítmányokat állítunk össze a szükségletek ismeretében. Kérés esetén postai csekket is tudunk küldeni!

Bankszámlaszámunk: 12011148-00124534-00800007

Amennyiben tárgyi felajánlást szeretnének tenni, arra országszerte minden egyházmegyei karitászközpontban és számos helyi karitászcsoportnál is lehetőség van.

Kérjük, segítsék a karitászon keresztül az árvízkárosult családokat, hogy mihamarabb újrakezdhessék életüket.

Segítsen, hogy segíthessünk!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .