Röviden

Ahol – például a paphiány miatt – a szentmisére nincs mód, ott is szervezzenek imaórát! A szabadtéri szentmise Csíksomlyón 12.30-kor kezdődik, nálunk 11.30 a kezdés időpontja.
Ny. L.

Pünkösdvárás Hódmezővásárhelyen

A hódmezővásárhelyi Szent István-templomban pünkösdváró napot rendeznek május 23-án. A közös imádság és a tanúságtételek mellett Bajnóczi Szilvia Sára nővér, a budapesti Nyolc Boldogság közösség tagja, illetve Nagy Zsolt, az Új Jeruzsálem közösség vezetője tart előadást. A délutáni szentmisén Zselepszki Fábián karmelita mond szentbeszédet. A rendezvény alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak.

Családok juniálisa Devecserben
„…áldott szép pünkösdnek gyönyörű ideje…” mottóval családi juniálist rendez a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Munkacsoportja június 1-jén a Jézus-ösvényen. A program 9 órakor kezdődik Devecserben, a Családok Házában. Innen buszokkal mennek át a résztvevők Kolontárra, a „betlehemi barlanghoz”.

A somlói Jézus-ösvény mentén játékos csapatversennyel egybekötött gyalogos öröm-túra lesz, amelynek célállomása a devecseri papkertben lévő „názáreti ház”. Délután a családok együtt ünneplik az egyház születését. Ezt követően sport- és kézműves foglalkozások, állatsimogató, játékok várnak minden korosztályt. A napot koncert zárja.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .