Röviden

A szervezők elsősorban azokat várják, akik most ízlelgetik a szerelmet, vagy már családalapítás előtt állnak, lányokat, akik néhány év múlva már édesanyák lehetnek, fiúkat, akiknek hűsége és belső ereje nélkül nem lehet ép családot alapítani, szerelmespárokat, házaspárokat, közösségeket, baráti társaságokat, hittancsoportokat, általában fiatalokat már kamaszkortól. További alkalmak: április 1., május 6., június 3. Érdeklődni lehet: 06-20/414-0859 (KI)

Határon átnyúló közösségi programok.

A KatHáz Közhasznú Nonprofit Kft. és a Háló – Közösségfejlesztő Keresztény Egyesület egy éven át tartó programsorozatot indít Eunity – Közösségi programok szervezése címmel, amelynek támogatója a Magyarország–Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program. A szervezők családi rendezvényekre, nyári táborokba, hangversenyekre, előadásokra és számos egyéb találkozóra várják az érdeklődőket. További tudnivalók: www.kathaz.hu

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .