Röviden

A szervezők elsősorban azokat várják, akik most ízlelgetik a szerelmet, vagy már családalapítás előtt állnak, lányokat, akik néhány év múlva már édesanyák lehetnek, fiúkat, akiknek hűsége és belső ereje nélkül nem lehet ép családot alapítani, szerelmespárokat, házaspárokat, közösségeket, baráti társaságokat, hittancsoportokat, általában fiatalokat már kamaszkortól. További alkalmak: április 1., május 6., június 3. Érdeklődni lehet: 06-20/414-0859 (KI)

Határon átnyúló közösségi programok.

A KatHáz Közhasznú Nonprofit Kft. és a Háló – Közösségfejlesztő Keresztény Egyesület egy éven át tartó programsorozatot indít Eunity – Közösségi programok szervezése címmel, amelynek támogatója a Magyarország–Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program. A szervezők családi rendezvényekre, nyári táborokba, hangversenyekre, előadásokra és számos egyéb találkozóra várják az érdeklődőket. További tudnivalók: www.kathaz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..