Püspöki áldás a szeretetszolgálat kápolnájára

Az eseményen részt vett Egervári Ágnes főigazgató, a Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat vezetője, a szervezet intézményvezetői, Csákvár város közéleti vezetői és a térség országgyűlési képviselője. Az ünnepen megjelent vendégeket, az otthonnal kapcsolatban álló szolgáltatók képviselőit, a munkatársakat, a lakókat és hozzátartozóikat Szécsiné Domonkos Erzsébet intézményvezető köszöntötte. Köszönetet mondott a támogatóknak azért, hogy a szeretet apostoláról elnevezett katolikus idősotthon kápolnája az idei évben visszanyerhette eredeti szépségét.
A Katolikus Szeretetszolgálat csákvári otthonát tavaly nevezték el Páli Szent Vincéről. Az igazgatónő akkor határozta el, hogy a következő évben a szent tiszteletére rendelt napra a kápolna mögötti lakószobával egybenyitják az otthon kápolnáját, hogy az intézményben élők az így megnagyobbított térben méltó módon vehessenek részt a közös imádságokon és a szentmiséken.
Spányi Antal megyéspüspök hálaadó szentmisében áldotta meg az egykor a vincés nővérek fenntartásában működő intézmény megújított kápolnáját. Isten bőséges kegyelmét kérte mindazokra, akik hozzájárultak a hajlék felújításához. Megáldotta a dolgozókat, az otthon lakóit, és azért imádkozott, hogy ezen a helyen tapasztalják meg a segítő szeretet kegyelmét, és ajánlják életüket, mindennapjaikat Isten szeretetébe.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .