Pályázati felhívás fiataloknak

A pályaműveknek olyan egyházközséget, szervezetet vagy szociális intézményt kell bemutatniuk, amelyek a Szent Család értékrendjét tartják fontosnak, annak szellemében munkálkodnak. Olyan pályaműveket is benyújthatnak, amelyek a Szent Család tiszteletének és ünnepének kialakulását dolgozzák fel, egyházi és egyéb dokumentumokat, prédikációkat, szépirodalmi alkotásokat mutatnak be.
A pályázatra a fent említett témában lehet beküldeni 20–25 ezer karakter terjedelmű esszét vagy 10–15 perc időtartamú kisfilmet, illetve a Szent Család témaköréhez kapcsolódó, kisebb méretű képzőművészeti alkotást (ez utóbbi alkotásoknak első körben a fotóit kell beküldeni). A versenyre 15–25 éves fiatalok pályázhatnak egyénileg vagy csoportosan.
A pályamunkákat április 23-ig jeligével ellátva, e-mail csatolmányaként kell megküldeni az avkf@avkf.hu, másolatban pedig a tanul­manyi­osztaly@gyhf.hu e-mail-címre. A levélben fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail-, illetve telefonos elérhetőségét és postai címét.
A pályamunkákat a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Győri Hittudományi Főiskola közös bizottsága bírálja el, és a két intézmény együttesen díjazza. Az eredményhirdetés várható időpontja: 2018. május 8.

Forrás: Győri Hittudományi Főiskola

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .