Népszámlálás 2011

A Püspöki Konferencia a népszámlálás minden szempontból megfelelő lebonyolítása érdekében arra kéri a katolikus híveket, hogy kérdezőbiztosként minél többen vállaljanak részt a társadalom felméréséért zajló áldozatos munkában. Mivel a számlálóbiztosok munkáját felkészítési idő előzi meg, azt javasoljuk, hogy legkésőbb augusztus 15., hétfőig jelentkezzenek területi jegyzőjüknél azok, akik ebben a jelentős feladatban részt szeretnének venni. A lakosság adatainak felvétele egyrészt az elektronikus és papíralapú önkitöltéses, másrészt az interjús módszer segítségével történik.

A püspökök testülete fontosnak tartja a népszámlálást, ezért országos kampányt is indít, amellyel arra buzdítja híveit, hogy vállalják vallási hovatartozásukat, és nyilatkozzanak arról a népszámlálási kérdőíven. A népszámlálásról bővebb tudnivalókat, részleteket az alábbi elérhetőségeken kaphatnak: www.ksh.hu • www. nepszamlalas.hu • Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkársága Sajtószolgálat: (+36-1) 321-09-45, sajto@katolikus.hu
 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .