Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron

Cser-Palkovics András polgármester bejelentette: az érdeklődők június 18-án, 18 és 20 óra között a Városházát is megtekinthetik, valamint a polgármester irodáját is. Négy éve álmodni sem mertek a szervezők arról, hogy idén már tizenöt intézmény kínál majd programokat – mondta Smohay András, az Egyházmegyei Múzeum igazgatója, aki „minifesztiválnak” nevezte a rendezvényt, amelyet az országostól eltérő időpontban szerveztek meg, hogy minél több vendég kereshesse fel.

A Múzeumok Éjszakáján június 18-án többek között az Egyházmegyei Múzeum, a Szent István Király Múzeum, a Városi Képtár, a Bory-vár Múzeum, A Szabadművelődés Háza, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély, a Vasvári Pál Általános Iskola és a pákozdi katonai emlékpark várja az érdeklődőket.

A részletes programokról a sajtótájékoztatón elindított közös múzeumi honlapon, a www.muzeumok.szekesfehervar.hu-n is olvashatnak az érdeklődők.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .