Mondjatok áldást!

VI. Pál pápa negyven éve nyilvánította basilica minorrá a mátraverebély-szentkúti kegytemplomot. A kommunizmus idején a magyar búcsújárás számára a Szentszék megerősítő gesztusa volt ez a rendelkezés. Most, amikor Szentatyánkat el akarja szigetelni a világ, e negyvenéves évforduló kapcsán negyvennapos áldozatvállalásunkkal mi azért könyörgünk, hogy XVI. Benedek pápa szolgálata által Isten vándorló népe megtapasztalja az Úr erős kezét (vö. MTörv 26,9). Kérjük, a csatlakozását jelző levél néhány sorában fejezze ki, hogy támogatja a Szentatya apostoli munkáját, közösségi felajánlás esetén pedig jelezze a csoport tagjainak számát. A beérkező írott és elektronikus levelek összesítését szolidaritásunk jeleként eljuttatjuk Rómába.

(Regisztráció a www.szentkut.hu honlapon a pocskegyhely@gmail.com e-mail címen vagy levélben: Nemzeti Kegyhely, 4326, Máriapócs, Kossuth tér 25. 42/385-142 Nemzeti Kegyhely, 3077 Mátraverebély-Szentkút 14. 32/471-559)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .