Megújult a Magyar Kurír

A megújult honlapon nagyobb hangsúlyt kap a képi tartalom, s ezzel egyidejűleg felfrissült, mozgalmasabbá vált az oldal dizájnja is.
A portál főmenüi nem változtak: a Hazai címszó alatt a Magyar Katolikus Egyház történéseit mutatjuk be, a Ferenc pápa címszó alatt a Szentatyához kapcsolódó hírek, a Külhoni címszó alatt a határon túli magyar egyházi hírek jelennek meg, a Kitekintő rovat pedig világegyházi eseményekről ad hírt. A Megszentelt élet rovat a szerzetesekről szóló híradásokat tartalmazza, a Nézőpont rovat az egyes eseményekhez, történésekhez kapcsolódó véleményeket, interjúkat hivatott bemutatni, a Kultúra címszó alatt – egyebek mellett – a nap szentjeinek bemutatása, valamint a könyv- és a filmkritika kapott helyet. Kishírek rovatunk a regionális szinten jelentős eseményekről számol be röviden.
Oldalunk mobilnézete is megújult, felhasználóbarátabb lett. Ezentúl nagyobb felbontású fényképek illusztrálják cikkeinket, vezető híreink pedig több képpel és megújult – a mobilnézetben is élvezhető – képgalériával jelentkeznek.
A főoldal dizájnját használva megújult a Kattéka című önálló videoportál is, amely egy kattintással továbbra is elérhető. Itt a legjelentősebb hazai, vatikáni, külhoni és világegyházi beszámolók kapnak helyet, mozgóképes formában.
A portálon a keresést továbbra is a Google-alapon működő és a saját honlapunkon belüli kulcsszavas kereső segíti.
A honlap dizájnját az Ester Communica­tions tervezte, a portálrendszer programozását Kapási Gergely végezte.
Megújult honlapunkkal továbbra is Krisztus örömhírét igyekszünk hirdetni. Az új honlapot és munkánkat a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja oltalmába ajánljuk. Egyúttal arra kérjük olvasóinkat, csatlakozzanak imáinkhoz, hogy a Szűzanya hathatós közbenjárásával végezhessük szolgálatunkat.
Kuzmányi István

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .