Megújuló örömmel

A pápa bátorságra hív minket, és valóban igazi bátorság kell ahhoz, hogy merjük az Urat életünk középpontjába helyezni, hogy merjünk elfordulni régi önmagunktól, a bejáratottól, a megszokottól. Ferenc pápa a jól nevelt egyházias viselkedés helyett a hitelességet ajánlja nekünk az idei évre, és ez talán jó recept lehet ahhoz, hogy tartalmasabb, céltudatosabb keresztény életet éljünk 2014-ben.

 

Köszönöm olvasóink támogató szeretetét, amellyel lehetővé tették az Új Ember evangelizációs szolgálatát. Sajnos a mai világ anyagi terheit egyedül nem bírjuk el a vállunkon. A nyomdai, valamint a szállítási költségek változásával csak úgy tudunk lépést tartani, ha a lap árát kismértékben megemeljük. Ezért ezt a számot már 195 forintért vásárolhatták meg, és az előfizetési díjakat is ennek megfelelően emeltük. Kérem, szeressék, és ragaszkodjanak továbbra is az Új Emberhez, Magyarország katolikus hetilapjához, és keressék benne hetente a Mértékadó, kéthetente pedig a L’Osservatore Romano mellékletünket.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .