Magyar fiatalok Sydney-ben

Azok számára, akik vállalják az ausztráliai világtalálkozón való részvétel anyagi költségeit, a Katolikus Ifjúsági Mozgalom megszervezi a csoportos kiutazást és a részvételt. A magyar zarándokcsoportba való jelentkezés végső határideje 2008. március 20. csütörtök. Eddig kell a kitöltött jelentkezési lapnak, a plébánosi ajánlásnak és az előleg befizetését igazoló csekknek vagy átutalási bizonylatmásolatnak megérkeznie a Katolikus Ifjúsági Mozgalom postacímére (1364 Budapest, Pf. 341.) vagy faxszámára: (1) 484-0734.

A világtalálkozó honlapján (www.wyd2008.org) olvashatók azok a feltételek, amelyek alapján pályázni lehet az önkéntes munkára. A találkozó időtartamára, július 14-től 20-ig a szervezők mintegy 8000 önkéntest várnak. Ha valaki önkéntes szeretne lenni, egyénileg kell jelentkeznie a lehető leghamarabb a világtalálkozó hivatalos jelentkezési oldalán: http://egeria.wyd2008.org az önkéntesek regisztrációjánál. A jelentkezők közül 2008. január és május között választják ki az önkénteseket, képzésük interneten keresztül történik majd. A találkozó időtartama alatt szállást, ellátást, utazási bérletet, egyenruhát kapnak.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága – több európai országhoz hasonlóan – július 17-től 20-ig egy hazai, illetve Kárpát-medencei rendezvényt szervez Egerben Magyar Sydney – Magyar Katolikus Ifjúsági Napok elnevezéssel. Ezen a rendezvényen a fiataloknak lehetőségük lesz időről időre műholdas kapcsolaton keresztül bekapcsolódni az ausztráliai eseményekbe. Így sokkal több magyar fiatalnak lesz módja arra, hogy a világtalálkozó szellemiségével egyező nagy ifjúsági találkozón vehessen részt.

A Katolikus Ifjúsági Mozgalom által fenntartott honlapon a jelentkezéssel kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható. A honlap címe: www.sydney2008.hu

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .