Lelkigyakorlat Máriabesnyőn

A világiak között is számtalan olyan személyiséget találunk, akinek van érvényes, hiteles mondanivalója életünk örömeiről, bajairól, sikereiről, kudarcairól, akár küzdelmek árán is megszerzett és megvallott hitünk szépségeiről. Sokan megmozdultak a gondolatra, köztük Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, aki a közelmúltban tartott nagy érdeklődéssel kísért lelkigyakorlatot Máriabesnyőn.

Az igazság, a jóság és a szépség útján, keresztényként, magyarként és édesapaként vezette végig hallgatóságát. Személyes, megélt tanúságtételében arról beszélt, hogy a családban milyen fontos az édesapa által megélt hit továbbadása, Isten országának együttes felépítése.

A lelkigyakorlaton részt vett Ocsovai Gábor Grácián atya, ferences szerzetes is, így lehetőségük volt az ország különböző részéről érkező házaspároknak, fiataloknak, idősebbeknek, dolgozóknak és egyetemistáknak a szentgyónásra, szentáldozásra, valamint lelki beszélgetésekre is.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .