Lelki táplálék fiataloknak

Nemzetünk nagy bajban van – fogalmaztak püspökeink az engesztelő imaév kezdetén. Úgy gondoljuk, ezen belül is elsősorban az ifjúság van nagyon nehéz helyzetben, hiszen ebben a korban még nem alakult ki a személyes döntéshez szükséges értékrend. Ennek kialakítását szeretné segíteni ez a liturgikus füzet, melynek alcíme: Lelki táplálék fiataloknak. Nem mindegy, milyen értékekkel találkoznak gyermekeink az élet legfogékonyabb időszakában.

Ne csak anyagiakban, tudásban és műveltségben adjuk meg nekik a legjobbat, de lelkiekben is igyekezzünk megalapozni a jövőjüket. Jézus evangéliumi tanácsa ebben is érvényes: a bölcs ember sziklára építette házát, és az nem omlott össze. Ezért ajánljuk jó szívvel ezt a kiadványt a lelkipásztoroknak, a hitoktatóknak, a családtagoknak és mindazoknak, akik igényes lelki nevelést kívánnak nyújtani a rájuk bízottaknak. A vasárnapi szentírási szakaszok mellett, a szentmise állandó részeit, a hónap szentjeit, magyarázatokat, rejtvényeket, feladatokat tartalmaz a liturgikus füzet, melynek ára 240 Ft. Mindnyájunk égi édesanyjának, Szűz Máriának oltalmát kérve bocsátjuk útjára ezt az ifjúsági havilapot. Amint az apostolokkal együtt imádkozott a Szentlélek kiáradásakor, segítse most is magyar katolikus egyházunk további megújulását, melynek szerény eszköze szeretne lenni az Adoremus Junior.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .