Kezdődik a karitász karácsonyi gyűjtése

December 6-án indul az Egymillió csillag a szegényekért akció, amelynek keretében országszerte felgyúlnak a szeretet fényei, az önkéntesek gyertyákkal hívják fel a társadalom figyelmét a köztünk élő szegényekre.
A segélyszervezet várja az adományokat, hogy minél több rászoruló családnak legyen karácsonya!
Idén is több módon lehet csatlakozni a december 31-ig tartó adománygyűjtéshez. A karitász adományvonalán, a 1356-os számon hívásonként 500 forinttal lehet támogatni a szervezet rászorulókért végzett munkáját! Az adományvonal mellett bankszámlaszámra is lehet adományozni. Minden egyházmegyei karitászközpontban le lehet adni jó állapotban lévő, használt játékokat, mesekönyveket, élelmiszereket, édességeket, amelyekből több mint 5000 gyermek számára készítünk karácsonyi meglepetéscsomagot, s ezeket ünnepi műsor keretében kapják meg a rászoruló gyermekek.
December 6-án indul az Egymillió csillag a szegényekért akció. A programok, gyertyagyújtások során adományokat fogad a karitász. A segélyszervezet december 11. és 17. között adománypontot működtet a Vörösmarty téri adventi vásáron is.
A gyűjtésekbe bárki bekapcsolódhat, akár anyagi, akár tárgyi támogatásokkal.
Az egyházmegyei központok elérhetőségét megtalálja honlapunkon: www.­­karitasz.hu.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 1201­11­48-­00124534-00100008
Adományvonal: 1356
Segítsen, hogy másoknak is legyen karácsonya!

(Forrás: Katolikus Karitász)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .