Isten rendjében

Sokan vártuk ettől az évtől a megerősítést, s különböző programokon, találkozókon vehettünk részt. Sok ajándékot kaptunk ettől az esztendőtől, és ajándékként egy új pápát is: Ferencet, aki megválasztása óta szeretetet, reményt és hitet ad nekünk. Azonban önző keresztények lennénk, ha mindig csak a saját megerősítésünket várnánk, és ha nem adjuk tovább azt, amit megtapasztaltunk. Ha nem tudunk mások erőforrásaivá válni, a mi életünkben sem lesz igazi változás.


Az Új Ember szerkesztősége szeretne még többet adni olvasóinak, ezért vettük fel a kapcsolatot a Vatikán félhivatalos napilapjával, a L’Osservatore Romanóval, és megkaptuk tőlük azt a lehetőséget, hogy kéthetente válogatást közöljünk az újság cikkeiből. Reményeink szerint ezzel még közelebb hozzuk a magyar hívekhez a világegyházat és Krisztus földi helytartóját. Örömmel és lelkesedéssel bocsátjuk útjára ezt a mellékletet, remélve, hogy általa az Új Ember is jobban teljesítheti hivatását. Végül arra kérem olvasóinkat, hogy támogató szeretetükkel forduljanak az Új Ember szolgálata felé, és a lapban található csekken befizetett adományukkal segítsék hetilapunk működését és terjesztését.

 

Köszönettel: Rátkai Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..