„Isten angyalai”

A csapat tíz tagja közül négy gyermeknek hiányzik az egyik vagy mindkét lába. Van, aki balesetben veszítette el a végtagját, és akad, akinek még magzatkorában, az anyaméhben halt el a lába.

A Csakazért SE kis sportolóiról az idei év elején készített szép riportot a Dél-magyarország. Ennek volt része az a videó is, amelyet Petró János kitett a csapat Facebook-oldalára. Nagy sikert aratott a filmecske, és az addig kétszázhatvanhét tagot számláló oldal nézettsége megugrott. Néhány nap leforgása alatt harmincezren voltak kíváncsiak rá. Az emberek a világ minden táján hozzászóltak, és tetszésüket nyilvánították.


A videó készítője, Németh Róbert, látva a sikert, megkereste a világ egyik legnépszerűbb, száznyolcvanezer rajongóval rendelkező röplabdás Facebook-oldalát. A Volleyball Addicts brazil származású szerkesztőjének szintén megtetszett a téma, és meg is osztotta az oldalon. Így még több emberhez juthatott el a nem mindennapi gyerekek videója. A Facebookon számtalan bátorító, kedves hozzászólás érkezett. Van, aki csak annyit írt: gyönyörű, és akadt, aki sok-sok szívet „rajzolt” a videóhoz. Sokan azt hangsúlyozták, hogy ez a felvétel nem csupán a sportról, hanem az emberségről is szól. Az egyik brazil olvasó így jellemezte a röplabdázó gyerekeket: „angelitos de dios”, vagyis Isten angyalai.

Fotó: Facebook

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .