Iránytű

Tizennyolc és harmincöt év közötti felnőtteket várnak; olyanokat, akik arra keresik a választ, hogy papságra, szerzetességre vagy családi életre szól-e a hivatásuk.

A vezetők nem hozzák meg a jelentkezők helyett a döntést, nem beszélik rá a keresőket valamelyik életállapotra: csupán támpontokat próbálnak adni. A műhely öt éve működik már, a foglalkozásokat ferencesek, jezsuiták, iskolanővérek, szociális testvérek, egyházmegyés hivatásgondozók és a Nyolc Boldogság Közösség tagjai tartják. A résztvevők október 4-től kéthetente keddenként este hat óra és fél kilenc között találkoznak a Sapientia Főiskolán. Témák: istenkapcsolat, önismeret, család, szerzetesség, papság, közösség, imádság, elköteleződés és dönteni tudás.

Jelentkezni szeptember 20-áig, az iranytusapi@gmail.com címen lehet. Az érdeklődőket az első alkalom előtt személyes beszélgetésre hívják. Helyszín: Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola (Budapest V., Piarista köz 1.).

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .