Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok!

Az ima a kötelék az időből az örökkévalóságba. A világot a rózsafüzérnek kell megváltoztatnia, amely olyan egyszerű ima, amelyet mindenki el tud mondani, mégis nagy erő van benne – mondta Lang Siegfried misszionárius, a Szent Kereszt-rend tagja a rózsadombi Krisztus Király-kápolnában tartott lelki napon, április 12-én. „Az ember állandóan az elveszett Paradicsomot keresi, és amikor azt hiszi, elérte, megtalálta, kiderül, hogy mégsem. Isten új jelekkel kíséri a történelmet, hogy megtaláljuk a Paradicsomot. A csodák sajátsága, hogy Isten személyesen beleszól az életünkbe a történelmen keresztül. Ezek a jelenések büntetést hirdetnek, de benne van a megtérésre való fölhívás, hogy tartsunk bűnbánatot, akkor nem jön el a büntetés. A Szűzanya befolyásolja a történelmet, mert látja az összefüggéseket. Megmutatja az egyetlen utat a békéhez, ezért ő a Béke Királynője. Ha minden szenvedést felajánlottak, akkor jön el a béke” – mondotta Siegfried atya.

Jelenéseivel a Szűzanya újra fölráz minket, Istentől elfordult embereket, hogy új irányt adjon életünknek. Krisztus feltámadásának fénye ki kell hogy terjedjen az egész világra. A mai ateista, közömbös világban a keresztények hite nem világít eléggé, hogy Isten szeretetét megérezzék ez emberek úgy, ahogy II. János Pál pápa és Teréz anya hitétől megrendült a világ. Mária mennybevitele mutatja az emberiség célját. Máriában megjelent az isteni irgalmasság teljessége a világ számára. Ez Istennek a végtelen szeretetéből fakad. Mária mindenkit úgy látogat meg, mint Erzsébetet. Ilyenek voltak II. János Pál látogatásai, melyek megerősítették az egész világot, hogy az emberi nyomorúságban felragyogjon a fény. Az ember gőgösen beszél a hatalomról, és önmaga elpusztítását éri el. Ugyanaz történik, mint a Bábeli toronynál. Az ember helyzete kilátástalan, nyomorúságának oka a bűn. De mivel nem ismeri föl a rosszat, ezért bűnössége terheli az egész világot. „Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg!” – hangzik a kiáltás. Az egyetlen út a Krisztusban való hit, hogy a nyomorúságot megoldjuk. A világot nem lehet Isten nélkül megváltoztatni, mert az tönkre teszi, hiszen így nem a teremtés rendje szerint élünk. A jelenéseknél Mária keveset beszél, és együtt imádkozik a látnokokkal. Mindenütt azt mondja: „Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok!” Ez a sürgetés mutatja, menynyire szükséges az ima ebben az elveszett világban.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .